KONGRES LIVE STREAM VIDEO

Termini live prenosa za 16.09.2017.

9:00 – 10:00 HISPA sesija 2 

12:00 – 12:30 Simpozijum SWISSNATURE

15:00 – 15:30 Simpozijum MG MIVELA

16:30 - 17:00 Simpozijum BAIKALPHARM

18:00 – 18:15   HISPA e-learning platforma


 

HISPA TRILATERALA

Kardiovaskularni izazovi na raskršću balkanskih puteva


 U Organizaciji

Udruženja Centara za Hipertenziju, Prevenciju Infarkta i Šloga (H.I.S.P.A)


POKROVITELJSTVO

Logo MZmduils

 

 

 

 

 


Dvorski grb 72dpi

Pod PATRONATOM
NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra i Nj.K.V. Princeze Katarine

 15-17 Septembar 2017.

Hotel Palisad, Zlatibor, Srbija


 amicus.png
logo-Azeco-sivo-web.png
 beringer.png  inpharm.jpg  krka.png  medtronic.png  mivela.jpg


pfizer.pngPHARMAS.jpg 


richter.png


servier.pngswissnature.png

 

 

Poštovane kolege,

 

Sa željom da nastavimo sa uspešnim sprovodjenjem stručnog i edukativniog programa HISPA udruženja,koje je započeto HISPA Kongresom u oktobru 2016. godine u Beogradu,odlučili smo da u 2017. godini održimo regionalni simpozijum "Kardiovaskularni izazovi na raskršću balkanskih puteva" koji će se održati na Zlatiboru u hotelu Palisad od 15-17. septembra 2017. godine.
Odabrali smo zapadnu Srbiju i Zlatibor kao mesto gde ćemo sjediniti i prezentovati naš rad i program zajedno sa HISPA centrima iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine zbog geografskog položaja,ali i visoko postavljenih standarda u organizaciji ovakvih skupova.Prirodne lepote same planine kao i visoko pozicionirane turističke destinacije u okolini-Mokra gora,Andrićgrad,reka Drina,Zlatar,kanjon Uvca biće još jedan razlog zbog čega želimo da Vas dočekamo u našem kraju i da Vam pružimo gostoprimstvo koje će te pamtiti.
Bogat naučni program u toku simpozijuma biće prožet mogućnostima obilaska turističkih destinacija po Vašoj želji,kao i upoznavanje sa običajima i kulturnim nasledjem našeg kraja.Takodje,brojni gosti iz susednih država i insotranstva imaće priliku da čuju i vide naša dosadašnja iskustva u radu,ali i da nam prenesu svoja znanja,a uz druženje i turistički program da se upoznaju sa lepotama naše Srbije.

Pozivamo Vas da budete naši gosti i da nakon pozitivnih iskustava koje će te poneti sa Zlatibora nastavite sradanju sa HISPA udruženjem.

 

Dr-Citakovic.jpg 
Dr Zoran Čitaković

Predsednik Organizacionog odbora 

Drage kolege,

 

U ime naučnog komiteta veliko mi je zadovoljstvo da Vam poželim dobrodošlicu na predivnom Zlatiboru i prvom kongresu HISPA TRILATERALA.
Kongres je pripremljen da pruži pregled najnovijih naučnih istraživanja na polju prevencije, interne i kardiovaskularne medicine. Želimo da upravo na Zlatiboru („Balkansko rasrkršće“) razmenjujemo ideje i iskustva i da se družimo sa kolegama iz svih krajeva sveta..
HISPA je pokazala da ima značajnu ulogu u edukaciji pacijenata, lekara, tehničara i da brine za društvo u celini. HISPA susreti pružaju jedinstvenu mogućnost da uz razmenu stručnih i naučnih mišljenja se aktivno družimo i stvaramo prijateljstva. Na ovom sastanku HISPA doktori i tehničari će prezentovati svoje originalne naučne radove kao pokazatelj svog personalizovanog i multidisciplinarnog pristupa u HISPA centrima.
Kongresu će prisustvovati mnogi uvaženi predavači iz regiona, Evrope i Sveta. Ono što uvek treba istaći je moto naših kongresa: „nauka primenjena u kliničkoj praksi“.
Želeo bih da se posebno zahvalim farmaceutskoj industriji i drugim proizvođačima i firmama za nesebičnu pomoć u organizaciji ovog kongresa. Takođe veliko Hvala članovima HISPA-e, kolegama i prijateljima za njihovu pomoć.
U ime naučnog komiteta pridružujem se dr Zoranu Čitakoviću, u toploj dobrodošlici na kongres HISPA TRILATERALA.

Iskreno Vaš,

 

image003

Prof. Dr Nebojša Tasić
Predsednik naučnog komiteta
Predsednik, HISPA

 

 


 

ORGANIZATOR KONFERENCIJE:

ARIA Conference & Events d.o.o.
Karađorđev trg 34, 11080 Zemun
Tel. +381 11 2600.978
Fax. +381 11 2604.590
E-mail. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© 2017 HISPA | Design by Webix Design. All Rights Reserved www.webix.tv